Afscheid Ben Verhagen

Aan het einde van het seizoen hebben we afscheid genomen van onze trainer Ben Verhagen. Hij heeft een bedankwoordje geschreven voor alle leden:

Bedankt allemaal,

Voor mij zit het trainer/ coachschap bij Fortuna erop.Toen ik hier ruim drie jaar geleden kwam voelde ik mij meteen op mijn gemak en ook zeker gewaardeerd. De focus lag altijd meer op het eerste team, maar uiteindelijk hebben we met de verschillende teams mooie resultaten weten te behalen. Voor mij was het eerst jaar het spannendst en heeft ook qua prestatie voor het eerste team het meeste opgeleverd. Ja, als we toen compleet gebleven waren hadden we zomaar in de derde klasse kunnen spelen. Het is echter wel duidelijk dat het bij Fortuna niet alleen om de prestatie gaat, maar zeker ook om het plezier wat je met elkaar kunt hebben. (Een fisje op z’n tijd moet kunnen). We hebben te maken met verschillende personen met verschillende karakters en verschillende motivaties, maar als de wedstrijd begint staan alle neuzen de zelfde kant op en gaan we er vol voor. Natuurlijk is het op de training qua opkomst ook wel eens minder geweest, juist daarom ben ik prima tevreden met de opkomst van de afgelopen periode .Logisch is dat Fortuna nu breedtekorfbal gaat spelen. Maar met de komst van nieuwe leden en het samengaan met Steensel kunnen we nog wel een tijd vooruit en zo veel plezier beleven aan dat leuke spelletje.

Ik wil iedereen bedanken voor zijn inzet zowel bij de trainingen als bij de wedstrijden en natuurlijk ook bij het bedenken en uitvoeren van alle nevenactiviteiten.

Ik wil iedereen heel veel succes wensen met zijn verdere korfbalcarriere maar ook met wat hij of zij nog verder allemaal prive tegenkomt.

Ik ben nog niet weg, dus we zullen elkaar vast nog weleens tegenkomen.

Nogmaals allemaal super bedankt

Met vriendelijke groeten,

Ben Verhagen

Club van 50

CLUB VAN 50

Een tijdje terug hebben we de club van 50 voor KV Fortuna ’68 aangekondigd. Voor € 50,- per jaar wordt je lid van ‘de club’. Uiteraard met een eervolle vermelding aan de muur in ’t Kurfke! De eerste geïnteresseerden hebben zich reeds gemeld.

Wil je aanmelden, alleen of met vrienden, familie of bijvoorbeeld je hele team, stuur dan een mailtje onder vermelding van de naam waaronder je mee wilt doen naar Marijn Pasmans (marijnpasmans@hotmail.com). Hij zal ervoor zorgen dat je een machtigingsformulier ontvangt om je jaarlijkse bijdrage te laten incasseren.

Wil je zelf niet meedoen, maar weet je iemand anders die onze club wel zouden willen sponsoren op deze wijze dan mag dat natuurlijk ook!

Fortuna weekend!

Fortuna weekend!

Dit jaar willen we een nieuwe activiteit aankondigen. We gaan een Fortuna Weekend organiseren. Het weekend wordt een soort combinatie van het Seniorenweekend en het Jeugdkamp.

Het weekend wordt georganiseerd in het weekend van 17, 18 en 19 maart of 24, 25 en 26 maart. Alle leden kunnen hiervoor een keuze opgeven voor 18 januari! Geef dus snel door wat het weekend van jou voorkeur is!

Wat je kunt verwachten? We gaan traditiegetrouw bowlen en verder zijn er nog een aantal activiteiten georganiseerd. Maar wees maar niet bang…. er is natuurlijk nog genoeg vrije tijd over.

Geef je dus snel op voor dit gezellige weekend via deze link:
Doorgeven beschikbaarheid Fortuna Weekend